ايمن السبع
مؤسس المنتدى
الجنس : عدد المشاركات : 21411 العمر : 49 اعلام البلاد : تاريخ التسجيل : 21/02/2008
| موضوع: صياديه السمك او الجمبرى الأحد يونيو 21, 2009 6:16 am | |
| المكونات
جمبرى او سمك هامور فيليه
فنجانين من الأرز المغسول و الملح و الفلفل والبهارات الخاصه بالسمك ورشه كركم
زيت
نصف كوب ماء و بصله كبيره مقطعه جوانح طماطمه صغيره مكعبات
التحضير
يقلى البصل فى الزيت حتى يغمق لونه ثم ثم يضاف إليها لملح و الماء و الفلفل و يترك ليغلى ثم يصفى
يضاف السمك او الجمبرى و يترك حتى ينضج ثم ينشل
تصفىا لشوربه و يترك جزء للحساء و جزء لعمل الأرز
نفلفل الأرز فى الزيت ثم نضيف الطماطم والشوربه و يترك لينضج
وبألف هنا |
| |
|
محمود كامل
مشرف
الجنس : عدد المشاركات : 1032 العمر : 38 اعلام البلاد : تاريخ التسجيل : 27/05/2009
| موضوع: رد: صياديه السمك او الجمبرى الأربعاء يونيو 24, 2009 2:14 pm | |
| | |
|
ايمن السبع
مؤسس المنتدى
الجنس : عدد المشاركات : 21411 العمر : 49 اعلام البلاد : تاريخ التسجيل : 21/02/2008
| موضوع: رد: صياديه السمك او الجمبرى الأربعاء يونيو 24, 2009 4:50 pm | |
| | |
|
محمد ادهم سبع نشيط
عدد المشاركات : 611 العمر : 39 اعلام البلاد : تاريخ التسجيل : 10/05/2009
| موضوع: رد: صياديه السمك او الجمبرى الأحد يوليو 05, 2009 6:03 pm | |
| | |
|
abdoadel
مشرف
الجنس : عدد المشاركات : 1041 العمر : 35 اعلام البلاد : تاريخ التسجيل : 01/07/2008
| موضوع: رد: صياديه السمك او الجمبرى الأربعاء سبتمبر 16, 2009 6:31 pm | |
| امممممممممم يا سلام على الوصفة الشهية
شكرا على ما التقديم الممتاز | |
|
ossama elmasry سبع جديد
الجنس : عدد المشاركات : 2 العمر : 37 تاريخ التسجيل : 08/08/2010
| موضوع: رد: صياديه السمك او الجمبرى الإثنين نوفمبر 22, 2010 1:24 pm | |
| | |
|
ss_dd545 سبع جديد
الجنس : عدد المشاركات : 1 العمر : 63 تاريخ التسجيل : 25/08/2010
| موضوع: رد: صياديه السمك او الجمبرى السبت نوفمبر 27, 2010 2:56 pm | |
| | |
|
sam omar سبع جديد
الجنس : عدد المشاركات : 7 العمر : 34 تاريخ التسجيل : 14/06/2011
| موضوع: رد: صياديه السمك او الجمبرى السبت أغسطس 06, 2011 9:08 am | |
| | |
|
tato_t10 سبع جديد
الجنس : عدد المشاركات : 2 العمر : 41 تاريخ التسجيل : 15/11/2011
| موضوع: رد: صياديه السمك او الجمبرى الخميس نوفمبر 24, 2011 3:42 am | |
| | |
|