منتديات السبع للبرامج
ملف كامل كيفيه تفريز الخضار لاكبر فترة ممكنه بالصور 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا ملف كامل كيفيه تفريز الخضار لاكبر فترة ممكنه بالصور 829894
ادارة المنتدي ملف كامل كيفيه تفريز الخضار لاكبر فترة ممكنه بالصور 103798
منتديات السبع للبرامج
ملف كامل كيفيه تفريز الخضار لاكبر فترة ممكنه بالصور 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا ملف كامل كيفيه تفريز الخضار لاكبر فترة ممكنه بالصور 829894
ادارة المنتدي ملف كامل كيفيه تفريز الخضار لاكبر فترة ممكنه بالصور 103798
منتديات السبع للبرامج
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخولالتسجيل

اهلا ومرحبا بك يا زائر فى منتديات السبع للبرامج الرجاء بعد التسجيل عمل لو مشاركه واحده للحفاظ على العضويه


 

 ملف كامل كيفيه تفريز الخضار لاكبر فترة ممكنه بالصور

اذهب الى الأسفل 
+3
علياء ملكه المنتدى
ايمن السبع
حبوبه 18
7 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
حبوبه 18

مشرفه المنتدى الإسلامى والمنتدى العام


مشرفه المنتدى الإسلامى والمنتدى العام
حبوبه 18


ملف كامل كيفيه تفريز الخضار لاكبر فترة ممكنه بالصور Empty
الجنس : انثى
عدد المشاركات : 510
العمر : 43
تاريخ التسجيل : 24/11/2009

ملف كامل كيفيه تفريز الخضار لاكبر فترة ممكنه بالصور Empty
مُساهمةموضوع: ملف كامل كيفيه تفريز الخضار لاكبر فترة ممكنه بالصور   ملف كامل كيفيه تفريز الخضار لاكبر فترة ممكنه بالصور Icon_minitimeالإثنين يونيو 14, 2010 10:00 am



نضع بعض التجهيزات اللى تسهل علينا الوقفه فى المطبخ وتوفر لنا الوقت والجهد

طبعا هناك أخوات يفضلن الطعام الفريش ولكن البعض يفضل التفريز والتجهيز والتحضير

فتعالوا فى جوله معى لنحضر اشهى المقبلات والحشوات والعصائر ومدخلات الطعام

لبكون لنا ملف للتجهيزات وليس ذلك فحسب بل ايضا للتفريز عموما

ملفى يا أخوات متنوع به الخضار والفاكهه واللحوم والطيور والكفته بانواعها والسمبوسه والحلى




بسم الله نبدأ


الطماطم


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


لا غنى عنها اطلاقا
نجهز الكميه اللى عاوزين نفرزنها
نغسل الطماطم جيدا ونعصرها فى الخلاط وتصفى


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



وتوضع فى حله حتى تتسبك وينشف ماؤها


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


وتعبأ فى اكياس كل كيس على حسب استخدامك للطبخه الواحده


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


الفاصوليا الخضراء


تغسل جيدا جدا وتقطع بهذا الشكل


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


ونضع ماء فى حله وملعقه ملح ونتركها تغلى ونسقط الفاصوليا فى الماء المغلى ونتركها فيه حوالى عشر دقائق
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


وبعدها نصفيها جيدا فى مصفاه


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


ونضعها فى طبق واسع ونضع عليها ماء مثلج وقطع ثلج ونعصر عليها ليمونه لتحافظ على اخضرارها


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



تصفى الفاصوليا وتعبأ فى اكياس
ويراعى تفريغ الكيس من الهواء جيدا وتخزن


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



الحمص


نستخدمه كثيرا فى بعض الاطباق كالمقلوبه وفته الحمص وسلطه الحمص
وحمص الشام المصرى أو ( الحلبسه)


طريقتى هى
ينقع ثلاثه ايام مع تغيير الماء مرتان فى اليوم


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



ويسلق نصف سلقه ويصفى


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


ويعبأ فى اكياس وبيكون جاهز للاستخدام ان شاء الله


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


الكرنب أو الملفوف


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


نضع الماء فى حله واسعه وتقطع رأس الملفوف وتوضع بأكملها فى الحله هكذا


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



هذه الطريقه تجعل الاوراق تتفكك من الملفوف بشكل سهل جدا ودون تقطع



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



وتسلق الأوراق وتقطع الحجم المطلوب


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


وتعبأ فى اكياس ويراعى عند وضع الشوربه لتسويه الملفوف ان تكون اقل من الكميه المعتاده لو عملناه فريش لان التفريز بيعمل على تطريه الاوراق الى حد ما


الثوم


يقشر الثوم


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


ويفرم فى الكبه او المفرمه مع ملعقتان زيت زيتون وقطعه من نبات الزنجبيل


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


ويعبأ فى كيس هكذا ويفرز


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


وممكن وضع الثوم فى قصاصات من ورق الفويل كل قصاصه بها ملعقه على قدر الأستخدام


كبه البرغل

مقاديرها بالتفصيل ان شاء الله انزلها قريبا

وهذه طريقه التشكيل والتفريز

نجهز اللحم والبرغل

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

تفرم المكونات جيدا فى الكبه او المفرمه

وتشكل وطبعا الصور بها شرح واف ان شاء الله

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


وتوضع فى اطباق وتفرز


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

كفته للشوى او داوود باشا

توضع المقادير وتفرم جيدا وتشكل اما اصابع للشوى او كور لعمل الذ كفته داوود باشا

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


اللحمه المفرومه(العصاج)


طبعا طريقه العصاج سهله ومعروفه وهى تحمير البصل واضافه اللم المفروم والتقليب
الى ان تنضج اللحمه وتضاف التوابل ويوضع الخليط فى مصفاء حتى تجف من الزيوت
والدهون


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وتعبأ فى اكياس كل كيس على حسب الصوانى اللى بتستخدميها


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


سكالوب الفراخ واللحم


(فراخ بانيه وبفتيك)




تتبل قطع البانيه بالبصل والفلفل الاخضر والبهارات وتنقع ليله كامله



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


وتانى يوم تغمس فى بيض ثم بقسماط(خبز مطحون )




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




وتوضع فى اطباق التفريز وتلف بالنايلون هكذا وعند الاستخدام نحمى الزيت ونهدأ النار


وتقلى فورا حتى وهى مجمده



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




وايضا يفرز بنفس الطريقه





[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]





[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

الفراخ للشوى او الصينيه



تغسل الفراخ جيدا وتتبل بالبصل والفلفل الأخضر والبهارات المفضله


وتنقع فى التتبيله



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



وتوضع فى اطباق التفريز هكذا



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



وتغلف جيدا وتحفظ فى الفريزر



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]






سمبوسه بحشوات مختلفه




طبعا طريقتها معروفه نحضر اوراق السمبوسه من السوبر ماركت ونجهز اى حشوات مفضله


انا عملت جزء بالجبنه


وجزء بالبسله والجزر


وجزء بالمفروم وتلف وتفرز ايضا




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



شوربه العدس الرائعه




مقاديرها وطريقتها على هذا الرابط



شوربه العدس اللذيذه


جميله ومغذيه وتحتوى على عناصر غذائيه وسعرات حراريه
مفضله فى الصيف والشتاء على السواء


المقادير


المقادير كبيره على اسرتى لكن انا بفضل استخدم جزء والباقى احفظه فى الفريزر
لوقت الحاجه
1 كوب كبير عدس احمر او اصفر
1 حبه جزر كبيره
2 حبه بطاطس
2 حبه طماطم
مكعب مرقه
بصله كبيره
فصوص ثوم حوالى 6 فصوص
2 ملعقه زبده
اربع اكواب ماء


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


نعسل العدس جيدا بعد تنقيته ونتركه بصفى ماؤه




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


نقطع الخضروات



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

وفى حله نضع ملعقتان زبده



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

نضع العدس ونشوح حوالى عشر دقائق فى الزبده



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

نضبف الخضار ونقلب



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


نضع الماء عالخضار



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

ونغطى الحله ونترك العدس بستوى ونعرف ان المكونات نضجت عندما نجد الجزر نضج



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

نترك الحله تبرد ونضع كل المكونات فى الخلاط



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

وزى ماقلت بحتفظ بجزء فى الفربزر ربنا بجازبها خبر غالبتنا ام شادى علمتنى التفربز



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

اما الباقى نضعه مره اخرى فى الحله بغلى وطبعا ببكون تقبل نخففه بماء ونضبف الملح والتوابل والكمون
وبغلى جوالى ربع ساعه
وبعدها نقدم الذ واروع شوربه عدس

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]





بعد طهيها تضرب فى الخلاط وتبرد وتعبأ فى أكياس



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

ودى كانت فكره تعلمتها من الغاليه أم شادى جزاها الله خيرا




ونفس الحال لأى شوربه متبقيه منك بامكانك تفريزها


شوربه اللحم


الفراخ


البط وهكذا





المانجو



تمتلئ فى الأسواق وبأسعار مناسبه فلماذا لا نستغلها لعمل اشهى العصائر؟



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




تقطع المانجا شرائح



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



ولكل كيلو مانجو عصير ليموناتان للحفاظ على لونها



وتعبأ فى اكياس وتفرز



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




ونفس الشئ بالنسبه للجوافه والكنتالوب



القطايف



من الحلويات التى لا تخلو منها مائده رمضان


نحضر العجين والمكسرات للحشو



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



نقوم بحشو القطائف واغلاقها جيدا جدا



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



توضع فى اطباق وتفرز هكذا وعند الاستخدام نخرج الطبق مباشره ونقليها فى زيت ساخن



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



الشيره أو القطر أو الشربات




مهم جدا لسقى الحلويات فى الشهر الكريم ومن الممكن تخزينه


طريقته سهله فالسكر يكون ضعف الماء بمعنى


لو استخدمتى كوبان ماء فلهم اربع اكواب سكر نتركهم عالنار يغلوا لمده ثلث ساعه او حتى يثقل الخليط كما تفضليه




ونطفئ النار ونضيف عصير ليمونه ونقلب ونتركه يهدأ ويعبأ فى علب بلاستيكيه


وفقط نخرجه من الثلاجه ونسقى به الحلى وممكن تسخينه طبعا




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


نأتى للكفته

اولا كفته الأرز المصريه
طريقتها ومقاديرها
طبعا تفرم المكونات جيدا هكذا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

وتوضع فى كيس اما على حالتها هكذا وعند الاستخدام تشكل وتقلى

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

وأما تشكل وتقلى فى الزيت وتفرز على هذا الحاله وعند الأستخدام
تخرج من الكيس على الصلصه وتطبخ
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

وجبتلكم معايا اكله مصريه وهى كفته الارز بالصلصه يارب تعجبكم
المقادير
نص كيلو لحم مفروم
كوب رز مصرى منقوع نص ساعه بماء ساخن(حتى يسهل فرمه فى الكبه)
3 بصلات
حوالى نصف كيلو طماطم

اربع فصوص توم
حزمه شبت
حزمه بقدونس
ملح فلفل كمون كزبره هيل مطحون جوزه الطيب



الطريقه نغسل الشبت والبقدونس جيدا ونقطعهم ونضعهم فى طبق ونضيف كوب الارز المنقوع مسبقا واللحم وحبتان بصل مقطعه وفصوص التوم ونضع التوابل

ناخذ جزء من الخليط ونضعه فى الكبه او مفرمه اللحمه ونفرمه



وهكذا حتى ننتهى من الفرم وبعدها سنجد الخليط خشن نوعا ما نعيده للكبه مره اخرى ونفرم حتى يصبح ناعما كما


ثم نحضر طبق به زيت وندهن به على اليد ونبدا فى تشكيل الكفته انا عملتها صوابع وومكن تكوريها

نقوم بقليها فى الزيت
بعد ذلك نقوم بتحضير الصلصه نحمر البصله المتبقيه ومعاها حوالى ثلاث فصوص ثوم

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

وعندما تحمر نضيف عليها عصير الطماطم المصفاه

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ونتركها حوالى ربع ساعه وبعدين نضيف حبات الكفته ونتركها عالنار حوالى ربع ساعه ونطفىء عليها

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

وتقدم مع رز بالشعريه والف هنا يارب تعجبكم







انتهى ملفى المتواضع واهلا بأى اقتراحات أخرى للتفريز

رجاء الدعاء لى ولأسرتى ولمن أحب أن يحفظنا رب العالمين





الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ايمن السبع

مؤسس المنتدى مؤسس المنتدى
ايمن السبع


الجنس : ذكر
عدد المشاركات : 21411
العمر : 49
اعلام البلاد : ملف كامل كيفيه تفريز الخضار لاكبر فترة ممكنه بالصور Female31
تاريخ التسجيل : 21/02/2008

ملف كامل كيفيه تفريز الخضار لاكبر فترة ممكنه بالصور Empty
مُساهمةموضوع: رد: ملف كامل كيفيه تفريز الخضار لاكبر فترة ممكنه بالصور   ملف كامل كيفيه تفريز الخضار لاكبر فترة ممكنه بالصور Icon_minitimeالثلاثاء يونيو 15, 2010 6:19 am


موضوع غايه فى الروعه
بارك الله فيكى
الله ما يحرمنا من مواضيعك المتجدده
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
علياء ملكه المنتدى

مستشارة المنتدى مستشارة المنتدى
علياء ملكه المنتدى


عدد المشاركات : 4375
العمر : 39
اعلام البلاد : ملف كامل كيفيه تفريز الخضار لاكبر فترة ممكنه بالصور Female49
تاريخ التسجيل : 14/04/2009

ملف كامل كيفيه تفريز الخضار لاكبر فترة ممكنه بالصور Empty
مُساهمةموضوع: رد: ملف كامل كيفيه تفريز الخضار لاكبر فترة ممكنه بالصور   ملف كامل كيفيه تفريز الخضار لاكبر فترة ممكنه بالصور Icon_minitimeالجمعة يونيو 18, 2010 5:08 pm

ما شاء الله عليكى 
موضوع فى غايه الروعه 
تسلمى على الطرح المميز 
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
الزملطعي
سبع جديد
سبع جديد
الزملطعي


الجنس : ذكر
عدد المشاركات : 1
العمر : 39
تاريخ التسجيل : 03/11/2010

ملف كامل كيفيه تفريز الخضار لاكبر فترة ممكنه بالصور Empty
مُساهمةموضوع: رد: ملف كامل كيفيه تفريز الخضار لاكبر فترة ممكنه بالصور   ملف كامل كيفيه تفريز الخضار لاكبر فترة ممكنه بالصور Icon_minitimeالجمعة نوفمبر 26, 2010 3:27 pm

THAAAAAAAAAAAANKS 
AYAM VERY NISE
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
yasser2h
سبع جديد
سبع جديد
yasser2h


الجنس : ذكر
عدد المشاركات : 3
العمر : 48
تاريخ التسجيل : 03/11/2010

ملف كامل كيفيه تفريز الخضار لاكبر فترة ممكنه بالصور Empty
مُساهمةموضوع: رد: ملف كامل كيفيه تفريز الخضار لاكبر فترة ممكنه بالصور   ملف كامل كيفيه تفريز الخضار لاكبر فترة ممكنه بالصور Icon_minitimeالجمعة ديسمبر 10, 2010 12:51 am

شكراااااااااااااااااااا جزيلا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
الغريبه
سبع جديد
سبع جديد
الغريبه


الجنس : انثى
عدد المشاركات : 32
العمر : 44
تاريخ التسجيل : 18/12/2010

ملف كامل كيفيه تفريز الخضار لاكبر فترة ممكنه بالصور Empty
مُساهمةموضوع: رد: ملف كامل كيفيه تفريز الخضار لاكبر فترة ممكنه بالصور   ملف كامل كيفيه تفريز الخضار لاكبر فترة ممكنه بالصور Icon_minitimeالإثنين ديسمبر 20, 2010 2:42 pm

يعطيك الف عافيه على هذه المعلومات الاكثر من قيمه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
romantic903
سبع جديد
سبع جديد
romantic903


الجنس : ذكر
عدد المشاركات : 6
العمر : 42
تاريخ التسجيل : 26/05/2011

ملف كامل كيفيه تفريز الخضار لاكبر فترة ممكنه بالصور Empty
مُساهمةموضوع: رد: ملف كامل كيفيه تفريز الخضار لاكبر فترة ممكنه بالصور   ملف كامل كيفيه تفريز الخضار لاكبر فترة ممكنه بالصور Icon_minitimeالثلاثاء أغسطس 02, 2011 1:45 am

شكراااااااااااااااااااا جزيلا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
ملف كامل كيفيه تفريز الخضار لاكبر فترة ممكنه بالصور
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» شرح كيفيه اعطاء الحقن بالصور+الشرح
» لأنسب أوقات الحمل والخصوبة دليل كامل بالصور
» الأسطورة في فصل الصوت عني المغني GoldWave كامل + السريالات + الشرح بالصور
» كيفية تحميل السوفت كامل للميوتك 8500**8800 واشباهة والشرح بالصور للجميع
» حصريا مع اقوى برنامج لحزف الفيروسات برنامج nod32 باخر اصدر + كراك + شرح كامل بالصور

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات السبع للبرامج :: منتدى الطبخ :: قسم الأطباق المتنوعه :: قسم الاطباق الرئيسية-
انتقل الى: